Viacom International Media Networks

Viacom International Media Networks is een onderdeel van Viacom Inc.- één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld. Viacom’s clusterportfolio bestaat uit ‘s werelds populairste merken voor multimedia-entertainment, waaronder MTV, Nickelodeon, Comedy Central, Paramount Network, Paramount Channel, Spike en o.a. BET. Via deze merken bereikt Viacom met meer dan 60 kanalen en 20 merken 229 miljoen huishoudens in de doelgroepen kids, gezinnen, jongeren en (jong)volwassenen.

De zenderportfolio van Viacom in de Benelux bestaat uit het Youth & Entertainment-merk MTV, de Comedy & Entertainment-merken Comedy Central en Spike en de Kids & Family-merken Nickelodeon en Nick Jr. Viacom creëert voor haar wereldwijde merkenportfolio entertainment voor fans waaronder televisieshows, events, games en apps. Naast internationale shows brengt Viacom in de Benelux lokaal geproduceerde shows voor televisie en online.

Viacom Advanced Marketing Solutions
Met Viacom Advanced Marketing Solutions biedt Viacom Benelux lange termijn content-marketing oplossingen voor adverteerders. Door middel van digital, talent en events kunnen partners gebruik maken van de groeiende lokale content, branded content producties en de distributie mogelijkheden van Viacom Benelux. Viacom Advanced Marketing Solutions richt zich op jongeren en jongvolwassenen en is expert op het gebied van jongerenmarketing.

www.viacom-solutions.nl