Foutje, bedankt!

15.00 35 minuten Kleine Zaal Expertsessie

Op een congres lijkt het soms alsof alles perfect gaat. Mooie cases en pitches, prachtige inzichten en cijfers die resultaten nog fraaier maken dan ze al zijn. Maar het echte verhaal is dat niet altijd alles gaat zoals gepland.

Omdat we vaak meer leren van onze fouten dan van successen presenteert Caren Wassink vanuit LINDA. “Foutje bedankt; 10 dingen die anders gingen dan bedoeld”. Ter vermaak, ter herkenning en misschien ook om iets van te leren. En mocht dit je niet opvrolijken, bedenk dan dat er ergens ter wereld iemand aan een deur staat te trekken die je moet duwen.

Caren Wassink
Caren is als directeur B2B bij LINDA. Zij is verantwoordelijk voor LINDA het bureau en Sales. Een uitdagende combinatie van commercie en creatie. Bij LINDA. het bureau helpen we merken met aandacht en conversie. Dit door creatieve en effectieve campagnes te ontwikkelen. Altijd met lef en liefde door de makers van LINDA.

LINDA. bestaat dit najaar 16 jaar en inmiddels is het merk uitgegroeid van magazine tot vooruitstrevend crossmedia bedrijf. Sinds maart 2019 valt LINDA. onder Talpa Network. Samen hebben we de ambitie het sterkste en leukste vrouwennetwerk van Nederland te worden.