Vertrouwen in influencers

Interview | Sanny Verhoeven (Sanny zoekt geluk)

Vertrouwen. De belangrijkste basis voor vruchtbare relaties. Maar wat als klanten meer vertrouwen hebben in @Sannyzoektgeluk dan bijvoorbeeld jouw CEO? Influencer Sanny Verhoeven vertelt over de kansen van influencer marketing en hoe je als marketeer het optimale uit jouw samenwerking met influencers haalt.

12.15 15 minuten Kleine Zaal Interview

Sanny Verhoeven

Sanny Verhoeven is moeder van Charlie-Fay (0), vrouw van internetondernemer Jorg Ruis en online influencer.

Sanny studeerde voor actrice, maar merkte dat de hoge verwachtingen en concurrentie in de televisiewereld haar mentaal begon op te breken. Om de tegenslagen te verwerken en bovenal positief te blijven, begon ze zichzelf te verdiepen in bewustzijn en persoonlijke groei. Ze leerde om meer te focussen op de binnenkant en om bewuster te worden van zichzelf. Omdat ze merkte dat haar vrienden en familie geïnteresseerd waren in dit proces, besloot ze dit online te delen via het Youtube-kanaal en blog ‘Sannyzoektgeluk‘.

Inmiddels is dit platform uitgegroeid tot een heus lifestyle-platform, waar onderwerpen als geluk, bewustzijn, ondernemerschap, moederschap en het Randstedelijke leven centraal staan. Haar Youtube-kanaal heeft ruim 60.000 abonnees, op Instagram heeft ze 58.000 volgers en haar blog trekt maandelijks 25.000 unieke bezoekers.

Overzicht sprekers